Over mij

Ik ben een jonge dertiger en bewuste thuisblijfmoeder. Ik houd van schrijven en dingen uitzoeken en op een rijtje zetten. Verder ben ik wel redelijk chaotisch en een beetje vergeetachtig. Maar als het om cijfertjes gaat behoorlijk gestructureerd.

Sinds een aantal jaar heb ik een redelijk goed overzicht van onze geldzaken. Ik weet hoeveel er binnenkomt en hoeveel eruit gaat. Ook weet ik hoeveel ik ergens aan kan uitgeven zonder in de problemen te komen. Dat geeft rust en zekerheid. Als je weet waar je aan toe bent, slaap je rustiger en kom je minder voor (negatieve) verrassingen te staan. Als je alles netjes op een rijtje hebt, dan zie je ook gemakkelijker waar je op kunt besparen en op welke manier je dus geld kunt over houden.
Omdat ik er zoveel aan heb gehad door daadwerkelijk overzicht te hebben wil ik dat ook doorgeven aan anderen.

Daarom ben ik deze weblog gestart. Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, helemaal op het gebied van de financiën. Niet alles is meteen fout als het anders gaat. Mijn doel is om anderen meer inzicht te geven door deze uitgebreide handleiding en mijn kennis te delen.
Voor vragen, tips, suggesties en ideeën kun je mij mailen (realmam@hotmail.nl)

1 opmerking:

  1. Puik werk! Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat het runnen van een huishouden ook een economie op zichzelf is. Dus of het nou een eigen onderneming of een gezin is waar je verantwoordlijk voor bent, beide bedrijven bestier je door een gezonde financiële administratie te beheren.

    BeantwoordenVerwijderen